Política de privacitat

TITULAR DE LA WEB

  • La seva denominació social és:  Blink Video S.C.C.L.
  • La seva activitat social és: creació de vídeos amb impacte ambiental i social
  • Correu electrònic: info@blinkvideo.es
  • Finalitat de lloc web: informació de serveis i projectes realitzats per Blink VIdeo. Rebre sol·licituds de contacte.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Responsable del tractament

Dades de contacte del responsable: RESPONSABLE amb correu electrònic de contacte: info@blinkvideo.es

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercir els teus drets: pots adreçar una comunicació per escrit al domicili social de Blink Video S.C.C.L. o a l’adreça de correu electrònic indicada a l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en tots dos casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podreu preguntar a Blink Video S.C.C.L. si aquesta empresa està tractant les vostres dades.
  • Dret a sol·licitar-ne la rectificació (en el cas que siguin incorrectes).
  • Dret a sol·licitar la limitació del tractament: en aquest cas únicament seran conservats per Blink Video S.C.C.L. per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a oposar-te al tractament: Blink Video S.C.C.L. deixarà de tractar les dades de la manera que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra signatura, Blink Video S.C.C.L. et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
  • Dret a esborrar les dades: excepte imperatiu legal s’esborraran després de la confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els vostres drets:  pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: si consideres que hi ha un problema amb la manera com Blink Video S.C.C.L. està manejant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable Blink Video S.C.C.L. (indicat a dalt) o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades  la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les vostres dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades al Lloc Web. Només heu d’enviar un correu electrònic a info@blinkvideo.es i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades: les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades de les persones que omplen el formulari de contacte de la pàgina web: les dades s’utilitzaran només per establir comunicacions directes amb l’usuari, sense conservar-les a cap base de dades.

Dades dels subscriptors a la newsletter: des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Secret i seguretat de les dades

Blink Video S.C.C.L. es compromet en la utilització de les dades, a respectar-ne la confidencialitat  i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert al Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formularis són veraces, quedant obligat a comunicar-ne qualsevol modificació. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon a la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més, has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a  Blink Video S.C.C.L. com a titular de Blink Video S.C.C.L., o a tercers amb motiu de la utilització d’aquestes.

Bretxes de seguretat

Blink Video S.C.C.L. adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi. Això no obstant, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, Blink Video S.C.C.L. no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests. En cas de detectar-se alguna bretxa, Blink Video S.C.C.L. es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferts al lloc web de Blink Video S.C.C.L. remeten a formularis de contacte i subscripció a newsletter. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les dades personals amb els fins indicats. Teniu dret a revocar el vostre consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: Blink Video S.C.C.L. compta amb un xifratge SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats als servidors que Blink Video S.C.C.L. ha contractat a SiteGround España.

Dades recollides a través del web: les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als corresponents fitxers de què Blink Video S.C.C.L. és titular.

  • Ens arribarà la teva IP, que serà utilitzada per comprovar l’origen del missatge per tal d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen al lloc web des de la mateixa IP), així com a dades relatives al seu ISP.
  • Així mateix, ens podràs facilitar les teves dades a través de correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats a la secció de contacte.

La gestió d’aquestes dades ens permet:

  • Enviar informació important del teu compte/comanda/servei.
  • Respondre les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.

Addicionalment, potser també recopilem la següent informació:

  • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si feu una comanda, o si necessiteu estimar impostos i costos d’enviament basats en la vostra ubicació.
  • Pàgines de contingut visualitzat mentre la vostra sessió està activa.

Formularis de subscripció a Newsletter: a Blink Video S.C.C.L. utilitzem el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp, que emmagatzema les teves dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis.

Correu electrònic: el nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google, Inc, a través de Google Apps per a empreses.

Blog: a Blink Video S.C.C.L. utilitzem el servei de Medium per als nostres articles de Blog.

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles de Blink Video S.C.C.L. poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquest web.

Altres serveis: certs serveis prestats a través del lloc web de Blink Video S.C.C.L. poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Se’n fa indispensable la lectura i l’acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: la finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-vos la informació o serveis que ens sol·liciteu.

Xarxes socials

Presència a xarxes: Blink Video S.C.C.L. compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: el tractament que Blink Video S.C.C.L. durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així, Blink Video S.C.C.L. podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, els seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Drets: quan, a causa de la mateixa naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Blink Video S.C.C.L. t’ajudarà i aconsellarà amb aquesta finalitat en la mesura de possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifratge: Blink Video S.C.C.L. utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.

Correu electrònic: el servei de correu electrònic de Blink Video S.C.C.L. es presta usant els serveis de Google Inc a través de Google Apps.

Xarxes socials: Blink Video S.C.C.L. fa ús de les xarxes socials Linkedin, Twitter i Instagram, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent als seus servidors on Blink Video S.C.C.L. tracta les dades que, a través d’aquestes, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la firma Blink Video S.C.C.L. o hi comparteixen. La vostra informació està protegida d’acord amb la nostra política de privadesa i cookies. En activar una subscripció o facilitar les teves dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privadesa i cookies. Sempre tindràs dret a l’accés, la rectificació, la supressió, la limitació, la portabilitat i l’oblit de les teves dades. Des del moment en què us registreu com a usuari en aquesta web, Blink Video S.C.C.L. té accés a: nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI/CIF i dades de pagament. En tot cas, Blink Video S.C.C.L. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web de Blink Video S.C.C.L. com el present avís legal.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús de Blink Video S.C.C.L. atribueix a qui el realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, aquest avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Blink Video. En la utilització de la web de Blink Video S.C.C.L. l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets de Blink Video S.C.C.L. o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal  de Blink Video S.C.C.L. o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal de Blink Video S.C.C.L..

Desplaça cap amunt